Comenzi si suport telefonic: 0744700600 sau pe mail la office@climaxx.ro de luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Produse

Povestea noastra

Compania AIRMETIC a fost înfiinţată în anul 2003 ca societate comercială cu răspundere limitată cu capital integral privat românesc oferind şi asigurând o gamă variată de produse şi servicii în domeniile import, comercializare, montaj şi întreţinere pentru instalaţii termice, de climatizare, ventilaţie şi aer condiţionat.

Know-how-ul echipei manageriale şi al personalului tehnic se bazează pe o experienţă din anul 1995 în domeniile sus amintite. Astfel începând din anul 2003, AIRMETIC SRL a preluat partea de climatizare a EUROLINE GROUP. Ulterior datorită cerinţelor şi oportunităţilor create de piaţa construcţiilor private cât şi civile din România, compania noastră a reuşit să-şi extindă gama de produse şi servicii adresându-se atât sectorului construcţiilor industriale cât şi civile.

Deoarece avem credinţa că a venit timpul calităţii în domeniile sus amintite, politica firmei este orientată către promovarea şi oferirea celor mai bune produse şi servicii care ne permit satisfacerea cerinţelor beneficiarilor / clienţi. Astfel în decursul a câtorva ani, am reuşit să aducem pe piaţa din România produse de înaltă calitate.

Marci ale unor companii de renume pe care le reprezentam:

Mitsubishi Electric, Daikin, Hitachi, GREE, Haier, Kyato  Samsung, LG - aparate de aer condiționat split sau multisplit;

Trane, York  - instalatii industriale de climatizare;

Winteco - perdele de aer;

Wiessmann, Vaillant, Wolf - centrale termice;

Ruck - ventilatoare și accesorii pentru ventilație.